آموزش پرورش مرغ تخم گذار

انواع دستگاههاي جوجه كشي
پرورش جوجه گوشتي
مرغداري و پرورش طيور
ستر و هچر
پرورش انواع پرندگان

آموزش پرورش مرغ تخم گذار

نويسنده: نفیس مهر | ساعت: 21:18

  • نظرات()
  •  

    آموزش پرورش مرغ تخم گذار

    آموزش پرورش مرغ تخم گذار

     آموزش پرورش مرغ تخم گذار

    به صورت مالتی مدیا

      شماره مجوز اورجینال: 5481-2551

    6.000 تومان

    آموزش پرورش مرغ تخم گذار به صورت مالتی مدیا

    بخشی از محتویات این مجموعه آموزشی :

    مجموعه آموزشی اصول مقدماتی پرورش، راهنمای کامل آموزشی پرورش مرغ تخمگذار

    آشنائی با نژادهای تجاری مرغ تخم گذار به طور مشروح

    آشنائی با جایگاه و تجهیزات مزارع پرورش مرغ تخم گذار


    در این مجموعه که بصورت چند رسانه ای ساخته شده است، شما تمامی مراحل راه اندازی مرغداری و پرورش مرغ تخم گذار را یاد خواهید گرفت.

    آموزش و پرورش مرغ تخمگذار

    اسپری نمودن مواد ضد عفونی :

    یکی دیگر از روش های مورد استفاده در زمینه ی ضد عفونی تخم مرغ ها میباشد وبدین ترتیب اعمال می شود که بعد از جمع آوری تخم مرغ ها آنها را روی تخم مرغ ها می پاشند که می تواند در صورتی که با نظر متخصصین نوعی اسپری انتخاب شده و به اندازه مجاز اسپری گردد مفید باشد.

      استفاده از اشعه ماورا بنفش :

    استفاده از خاصیت گند زدایی اشعه ماورا بنفش یکی دیگر از روش های ضد عفونی نمودن تخم مرغ ها می باشد که امروزه وسایل و لوازم مورد نیاز برای این روش در اغلب مرغداری ها فراهم است که می توان در زمینه ضد عفونی کردن تخم مرغ ها از آنها با رعایت اصول توصیه شده استفاده نمود.

    پرورش مرغ

     

      شستشوی تخم مرغ ها :

    بعضی از تولید کنندگان ترجیح می دهند که تخم مرغ ها را بشویند .اگر وسایل و امکانات لازم موجود باشد شستشو کردن می تواند روش موثری در بهداشت تخم مرغ های جوجه کشی می تواند محسوب شود .

    ولی اگر درجه ی حرارت آب مورد استفاده پایین تر از میدان توصیه شده برسد و یا تعداد اجرام میکروبی موجود بیشتر از قدرت ضد عفونی کنندگی آب باشد می تواند خود آب به انتشار عوامل بیماری زا کمک کند . درجه ی حرات آب مصرفی باید همیشه بیشتر از درجه حرارت تخم مرغ باشد . آب مورد استفاده نباید دوباره برگشت داده شده و بار دوم از آن به منظور ضدعفونی کردن استفاده شود اگر از روش غوطه ور کردن استفاده می شود باید آب مصرفی به دفعات و به طور منظم عوض شود ، غوطه ور کردن تخم مرغ ها نباید بیشتر از ۳ دقیقه طول یکشد واین غوطه ور کردن به صورت کامل انجام پذیرد و قبل از اینکه در داخل کارتن جایگاه مخصوص نگهداری قرار داده شوند کاملا خشک گردند .

    برای استفاده از آبی که مجددا برگشت می نماید با ید از وسایلی که سطح ماده ضد عفونی کننده رابه طور مرتب تنظیم می نمایند استفاده شود که این نوع شوینده ها باید مجهز به سیستم ضد عفونی کننده نهایی با استفاده از محلول هایی که دوباره برگشت داده نشده اند .

     پرورش مرغ تخمگذار


    بخشی از محتویات این مجموعه آموزشی :

    مشخصات عمومی                            اصول قرنطینه بهداشتی

    تاسیسات و تجهیزات                          اثر مکمل آنزیمی

    اثر آنتی بیوتیک ها                              بررسی علل افزایش تلفات

    مدیریت پرورش                                   اهمیت آب و رطوبت

    مدیریت تولید تخم مرغ                         اثر تغذیه در کیفیت

    مدیریت جوجه ریزی                            بیماری ها و عوامل خطر ساز

    ویژگی یک جوجه خوب                        تغذیه

    اصول پرورش مرغ گوشتی                  نیاز جوجه به نور

     

    این مجموعه در قالب 1 CD به خریداران گرامی عرضه می شود.

    قابل نمایش در پلیرهای خانگی و کامپیوتر

      شماره مجوز اورجینال: 5481-2551

    قیمت: 6,000 تومان

    روش خرید: برای خرید آموزش پرورش مرغ تخم گذار اورجینال، پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

     

    Product_Card

     

     

    موضوع: <-PostCategory->

    برچسب ها : آموزش و پرورش مرغ تخمگذار , پرورش مرغ،مرغداری،جوجه کشی،فیلم جوجه کشی , فروش اینترنتی جوجه کشی , دستگاه جوجه کشی , پرورش مرغ تخمگذار , مرغ بومی , جوجه گوشتی , مرغ تخمگذار , مرغداری , جوجه کشی ,



    ارسال نظر

    نظرات
    نام شما :
    آدرس وب سايت :
    پست الکترونيک :
    ايميل * (براي عموم نمايش داده نخواهد شد)
    پيام شما :
    شکلک ها :
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    :
    نظر خصوصي
    کد امنيتي :
    :

    | | | | | | | |