آموزش کشت خربزه

انواع دستگاههاي جوجه كشي
پرورش جوجه گوشتي
مرغداري و پرورش طيور
ستر و هچر
پرورش انواع پرندگان

آموزش کشت خربزه

نويسنده: نفیس مهر | ساعت: 1:22

  • نظرات()
  •  

    آموزش  کشت خربزه اورجینال

               آموزش  کشت خربزه اورجینال

      آموزش  کشت خربزه اورجینال

    به صورت چند رسانه ای 

    شماره مجوز: 145/82472

    6000 تومان

    آموزش  کشت خربزه اورجینال

    خربزه با نام علمی Cucumis melo متعلق به خانواده کدوئیان است. این گیاه حساس به سرما و یکساله می باشد. تنوع بسیار زیادی در خربزه های ایرانی از نظر شکل، رنگ پوست، رنگ گوشت و غیره دیده می شود. از انواع خربزه های ایرانی می توان به خربزه های سوسکی سبز و زرد، ایوانکی، خاقانی، مشهدی، خاتونی و غیره اشاره نمود.

    خاک و کود
    خربزه در انواع خاک ها قابل کشت بوده اما برای زودرسی، بهتر است در خاک سبک مثل شنی لومی کشت شود. خاک های اسیدی را به خوبی تحمل نمی کند و رشد گیاه در این خاک ها کاهش می یابد. اسیدیته بهینه برای این گیاه 7-6 است. نیاز کودی آن شبیه به خیار می باشد. مقادیر زیادی نیتروژن، کلسیم و پتاسیم از خاک جذب می کند ولی نیاز چندانی به فسفر ندارد.


    کاشت
    نحوه کاشت به صورت کاشت مستقیم بذر است و توصیه می شود به صورت هیرم کاری (نم کار) باشد. امکان نشاء هم برای این گیاهان وجود دارد اما به دلیل نیاز به مراقبت شدید و احتمال آسیب در زمان انتقال، توصیه نمی شود. معمولاً هنگام کاشت، 3-2 بذر به صورت کپه ای در هر گود ریخته و وقتی رشد کافی کردند، آنها را به 2-1بوته تنک می کنند. بذور به دلیل حساسیت به سرما در دمای پایین (زیر C◦ 15) جوانه نمی زنند. برای جوانه زنی دمای بهینه C◦ 30-20 می باشد. برای هر هکتار حدود 5-3 کیلوگرم بذر مورد نیاز است. طول دوره رشد خربزه طولانی و حدود 120-80 روز می باشد.

    آبیاری
    بهترین رشد، عطر و طعم میوه در آب و هوای گرم و خشک بدست می آید. در هوای خشک و نیمه خشک باید عمل آبیاری انجام شود ولی در مناطق مرطوب معمولاً فاصله دور آبیاری را باید زیاد در نظر گرفت چون در صورت رطوبت خیلی زیاد، بیماری های برگی شیوع می یابند. به علاوه به دلیل نفوذ ریشه های این گیاه به عمق زیاد، فاصله آبیاری برای تحریک رشد زایشی را حدود 14 روز در نظر می گیرند. چنانچه میوه ها در دوره بلوغ و فواصل آبیاری کم باشد، از کیفیت و عمر انبارداری گیاه کاسته می شود.

    برداشت
    بسته به نوع گیاه میوه ها 55-35 روز بعد از باز شدن گل ها، آماداصول و مراحل پرورش خربزه به روش ورق های پلاستیکی. گیاهی از تیره کدویان که میوه اش شیرین و آبدار است.

    کشت خربزه

     

    توضیحات بیشتر :

    خَربُزه گیاهی از تیره کدویان که میوه‌اش درشت و شیرین و آبدار است. بوته آن کوتاه و ساقه‌هایش روی زمین می‌خوابد.

    خربزه گیاهی از خانواده Cucurbitaceae با نام علمی Cucumis melo var.inodorus است. برداشت هستند. در موقع بلوغ میوه ها، شبکه بندی روی میوه حالت برجسته تری پیدا کرده و پوست میوه زبر می شود. میوه نابالغ در نوک دارای مقداری چروکیدگی است. رنگ پس زمینه پوست میوه در زیر شبکه بندی میوه، از سبز تیره یا مایل به خاکستری به سبز مایل به زرد تغییر رنگ می دهد. زمان بلوغ، ترک خوردگی های ریزی در ناحیه دم میوه دیده می شود.
    خربزه با نام علمی Cucumis melo متعلق به خانواده کدوئیان است. این گیاه حساس به سرما و یکساله می باشد. تنوع بسیار زیادی در خربزه های ایرانی از نظر شکل، رنگ پوست، رنگ گوشت و غیره دیده می شود. از انواع خربزه های ایرانی می توان به خربزه های سوسکی سبز و زرد، ایوانکی، خاقانی، مشهدی، خاتونی و غیره اشاره نمود.

     

    خاک و کود
    خربزه در انواع خاک ها قابل کشت بوده اما برای زودرسی، بهتر است در خاک سبک مثل شنی لومی کشت شود. خاک های اسیدی را به خوبی تحمل نمی کند و رشد گیاه در این خاک ها کاهش می یابد. اسیدیته بهینه برای این گیاه 7-6 است. نیاز کودی آن شبیه به خیار می باشد. مقادیر زیادی نیتروژن، کلسیم و پتاسیم از خاک جذب می کند ولی نیاز چندانی به فسفر ندارد.

    تمام انواع خربزه به خانواده کدو قلیانی تعلق دارند. که البته خیار و کدو تنبل هم از این خانواده می باشند.
    خربزه یک گیاه بالا رونده است که در خاک های گرم و غنی و حاصلخیز خوب رشد می کند. در آب و هوای خنک تر، خربزه را در گلخانه یا روی تخته های پهن پرورش می دهند.
    در حقیقت خانواده خربزه، در اصل شامل دو نوع بود. طالبی که در آسیای جنوبی می روئید و هندوانه که در قاره گرمسیری آفریقا به عمل می آمد. اما با گذشت قرنها، زراعت این میوه در تمام نقاط دنیا پراکنده و انواع مختلفی از آن پرورش داده شد.
    مسکملون ( یا طالبی) اسم خود را از musk که به معنی مشک است، به خاطر بوی ضعیف مشک مانندی که دارد، گرفته است. همانطور که می دانید به طالبی گرمک یا کانتالوپ نیز گفته می شود. کازابا که یک نوع خربزه بزرگ است، پوستی صاف و مایل به زرد دارد. این نوع خربزه، دیرتر می رسد و بهتر و بیشتر از سایر انواع خربزه می ماند.
    خربزه، دارای پوست ناصافی بوده و گوشت آن سبز روشن است. هندوانه بزرگتر و آب دار تر از خربزه است.


    آموزش  کشت خربزه اورجینال

    قابل نمایش در پلیرهای خانگی و کامپیوتر

    شماره مجوز: 155/82062

    قیمت: 6,000 تومان

    روش خرید: برای خرید آموزش  کشت خربزه اورجینال، پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

     

    Product_Card

    موضوع: <-PostCategory->

    برچسب ها : خربزه , آموزش کشت خربزه , آموزش کاشت خربزه , طرز کاشت خربزه , نحوه کاشت خربزه , زمان کاشت خربزه , خربزه و عسل , خربزه مشهدی , کاشت خربزه مشهدی , کشت خربزه مشهدی ,



    ارسال نظر

    نظرات
    نام شما :
    آدرس وب سايت :
    پست الکترونيک :
    ايميل * (براي عموم نمايش داده نخواهد شد)
    پيام شما :
    شکلک ها :
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    :
    نظر خصوصي
    کد امنيتي :
    :

    | | | | | | | |