بررسی تاثیر سن گله های مرغ مادر بر خصوصیات کمی و کیفی جوجه های تولیدی

انواع دستگاههاي جوجه كشي
پرورش جوجه گوشتي
مرغداري و پرورش طيور
ستر و هچر
پرورش انواع پرندگان

بررسی تاثیر سن گله های مرغ مادر بر خصوصیات کمی و کیفی جوجه های تولیدی

نويسنده: نفیس مهر | ساعت: 22:48

  • نظرات()
  • در گله های مرغ مادر، با افزایش سن گله میزان تولید پائین آمده و کیفیت تخم های تولیدی نیز پائین خواهد آمد. در تحقیقات مربوط به جوجه صفات کمی و کیفی نظیر وزن تخم مرغ در زمان انتقال، وزن جوجه و طول جوجه مد نظر قرار گرفت. با توجه به کم بودن تحقیقات در زمینه بررسی تاثیر سن گله های مرغ مادر بر کیفیت جوجه های تولیدی، نیاز است در این مورد تحقیقاتی انجام شود تا نکات مبهم رفع گردد. از آنجایی که اکثر مرغداران اطلاعات کافی در مورد کیفیت جوجه و بهترین سن مرغ مادر برای خرید جوجه ندارند، با استفاده از نتایج این تحقیق می توان به بسیاری از سوالات پاسخ داد
    کیفیت جوجه یک روزه به مدیریت مزارع مرغ مادر و مدیریت کارخانه های جوجه کشی ارتباط دارد. برای مدیر کارخانه جوجه کشی تعداد جوجه های قابل فروش مهم است ولی برای مرغدار گوشتی تعداد جوجه های سالم، با قابلیت رشد و زنده مانی بالا مدنظر است. بیشتر معیارهای ارزیابی کیفیت جوجه یک روزه حسی است و متاسفانه راهکار و مدل منطقی برای این ارزیابی وجود ندارد. ولی در کارخانه های جوجه کشی روشی تجربی برای ارزیابی جوجه درآوری بالای گله ها وجود دارد. هرگاه در زمان بیرون کشیدن جوجه ها از هچر مشاهده شود که جوجه ها تمیز هستند، کرک های خشک، نرم و بدون چسبیدگی دارند و هیچ گونه آلودگی بر روی بدن آن ها وجود ندارد، جوجه درآوری با موفقیت انجام شده است

    دانلود مقاله بصورت کامل

    موضوع: <-PostCategory->



    ارسال نظر

    نظرات
    نام شما :
    آدرس وب سايت :
    پست الکترونيک :
    ايميل * (براي عموم نمايش داده نخواهد شد)
    پيام شما :
    شکلک ها :
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    :
    نظر خصوصي
    کد امنيتي :
    :

    | | | | | | | |